Tuinaanleg

Alvorens de aanleg kan beginnen, moet misschien eerst uw tuin worden leeggehaald. Een nieuwe schutting, vlonder en bestrating behoren tot de mogelijkheden. Uw huidige terras kan worden vervangen of uitgebreid, bijvoorbeeld met een pergola, en een nieuw gazon kan worden aangelegd.

Vlonder
Een houten vlonder geeft uw tuin een mooi aanzicht en door gebruik te maken van hardhouten producten zoals planken, palen en liggers zult u jarenlang plezier hebben van uw vlonder.

vlonder in aanbouw
Vlonder in aanbouw

Schutting
Vindt u het fijn als u wat meer privacy hebt in uw tuin, bijvoorbeeld ten opzichte van uw buren? Dan is een houten schutting een goede optie. U kunt kiezen voor schuttingdelen, in vele variaties verkrijgbaar, maar een schutting van losse planken kan natuurlijk ook.

Pergola
Een pergola, met daar doorheen bijvoorbeeld een Blauweregen (Wisteria) kan een plek in uw tuin zijn waar u lekker in de schaduw kunt zitten. Kiest u voor een hardhouten pergola, dan kan die wel twintig jaar mee.

Bestrating
Uw huidige terras ophogen of in zijn geheel vernieuwen, of misschien wel een paadje leggen naar het schuurtje achterin de tuin? Ik kan ervoor zorgen, waarbij u kunt kiezen uit een enorme variatie aan straatwerk. 

bestrating
Bestrating 30 x 30 tegels

 

Naar boven